Dank je wel Sylvia voor deze prachtige foto


Op 12 september 2017 hebben de baasjes Jan en Sylvia Sting moeten laten inslapen, hij is 12 jaar geworden en heeft nog 6 gelukkige jaren bij hun mogen wonen.
Voor deze adoptie zullen we jullie altijd dankbaar zijn een mooier mandje is niet denkbaar en hij paste perfect in jullie gezin. Heb hem nog meermalen gezien en zag dat het een vrolijke en gelukkige hond was. Rust zacht lieve Sting je bent nu boven waar er al meerdere honden van ons zijn en ik hoop dat er iets is waar wij je ooit nog tegen komen. Hieronder het verhaal van Sting...

Op 29 oktober 2011 werden wij opgebeld door een dierenasiel: het baasje van Sting heeft afstand gedaan van deze hond. Samen zijn we vandaag naar hem wezen kijken met een vol hart. Onze tranen zaten hoog, hier fokken wij niet voor. Wij zeggen altijd tegen iedereen: ongeacht wat er is, neem contact met ons op. Wij proberen dan een nieuw huis voor de hond te zoeken.

Na een week van bellen, gedragstest en wachten is het gelukt. Sting heeft een nieuw mandje gevonden en wel bij zijn broer Tom!!! Tom leeft in een gezin waar nog een labrador woonde: Hug. Hug is helaas een aantal maanden geleden overleden. De baasjes waren er al over uit dat er weer een kameraadje moest komen voor Tom. Na een gedragstest en een kennismaking tussen de beide broers is  Sting opgenomen in het liefdevolle gezin van Tom. Onnodig om te zeggen hoe blij wij zijn voor Sting. Hierbij spreek ik ook de hoop uit dat er nooit meer een Smacklabje in het asiel terecht komt, bel ons alsjeblieft op, voor de honden staat de deur altijd open!!!  Sting moet nog wel aansterken, hij is minstens 8 kilo te licht en zijn vacht ziet er ook slecht uit. We gaan er van uit als we Sting en Tom  over een paar weken bezoeken dat hij er een stuk beter uit ziet. Lieve baasjes van Tom, we zijn diep gelukkig omdat jullie Sting een tweede kans geven!

Op 21 november 2011 zijn wij op bezoek geweest bij de nieuwe baasjes van Sting, Zowel Sting, Tom,baasjes en wij zagen dat hij in en in gelukkig was. De eerste foto's zijn bij het asiel (aan de riem) de foto's daarna is bij zijn nieuwe baasjes.

 

Amazing Sting of the Smacklabs. by Slidely Slideshow

 

 

 

 

Home